Een idee

Een visie

De wereld in

Neem een kijkje

Welkom in onze galerij. Hier zijn we trots op. Kijk gerust even rond, klik lekker door naar de projecten en probeer het even uit. Afhankelijk van het type project wordt een website of portal gemaakt voor verschillende browsers en schermformaten, of een app voor verschillende mobiele operating systemen. Sommige projecten beslaan meerdere kanalen en hebben een combinatie van een website, een portal en een app.

TextileSpot

TextileSpot is een on-demand digitale marktplaats die textielfabrikanten en merken die textiel willen laten produceren samenbrengt. Voor de ontwikkeling van het TextileSpot platform zijn we samen met de stakeholders aan de slag gegaan om het business model uit te werken, de doelgroepen in kaart te brengen, en de wensen en behoeften om te zetten naar user stories. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de Agile werkmethode om een minimum viable product (MVP) neer te zetten en het platform te lanceren.

Maestro Clothing

Maestro Clothing is een uniek streetwear merk dat zich onderscheid door een focus op kwaliteit en een continue vernieuwende collectie. Voor Maestro Clothing hebben wij een fotoshoot en filmopname georganiseerd die de branding foto's en video's voor het streetwear kledingmerk neerzet. Deze media assets worden als basis gebruikt voor social media campagne's en het maatwerk thema dat wij hebben uitgewerkt voor de Maestro Clothing webshop in het Shopify E-commerce platform.

Rijscholier

Rijscholier is méér dan een website alleen. Het is een SaaS applicatie (Software as a Service) gericht op de zakelijke markt. Tijdens het bouwen van de website hebben we de nadruk gelegd op een strak, overzichtelijk design voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Voor de bijbehorende zakelijke portal hebben we de workflow van rijscholen onder de loep genomen.

Over Ons Portfolio Onze Aanpak Contact