Design

Ontwikkel

Opleveren

Hoe we het doen

Het proces achter web design en ontwikkeling kan simpel uitgelegd worden. We zijn gewoon open over wat we doen en hoe we het doen. Het begint allemaal met een idee, wat verder uitgewerkt wordt naar wireframes, een design en uiteindelijk een website of app. Door kennis en ervaring toe te passen gaan we telkens naar de volgende fase. Wat werkt wel en wat werkt niet? We leggen het uit. Denk je mee aan het volgende succesvolle project?

Concept, wireframe en design

Visualiseren

We weten wat we willen en wat mooi is. We luisteren naar input en komen met wat nieuws. Ook wij zijn verbaasd. Telkens weer.

Er komt een entrepeneur naar een design bureau. Het idee is geweldig. We gaan ermee aan de slag. We tekenen het uit. Soms kom je onverwachte dingen tegen. We bespreken het nog een keer. Laat maar zien hoe het eruit ziet. Toch anders dan je had verwacht? We doen het net even anders. Nu vallen alle ideëen samen.

Heb je al een huisstijl of ben je op zoek naar iets nieuws? We maken er iets moois van. Heb je al nagedacht over kleuren en vormen of zullen we het er nog over hebben? We komen met een voorstel. Wat vind je ervan? We passen het nog even aan. Nu klopt het. Een idee en een design.

Ontwikkelen en integreren

Realiseren

Een idee komt pas echt tot leven wanneer het interactief is. Wat gebeurd er als ik hier op klik? Kan ik er ook doorheen swipen?

We bouwen het design om naar een interactief product. Voor elk platform dat we voor ogen hebben. Maar hoe zit het met de onbesproken details? We bereiden alles voor, maar zorgen bij de uitvoering vooral voor een beetje common sense. Sommige dingen merk je pas op bij de uitvoering, of als je het uitprobeert. We passen onze denkwijze snel aan om ervoor te zorgen dat het gewoon werkt.

Laat je een volledig nieuw platform bouwen, of heb je al bestaande componenten om mee te schakelen? We knop de eindjes aan elkaar. Een website wil je natuurlijk regelmatig updaten met nieuwe pagina's en artikelen. Daarom koppelen we een open source content management systeem naar keuze aan de backend. Bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento of WordPress. Je kunt direct aan de slag.

Testen en opleveren

Lanceren

Het is pas af als het getest is en de feedback verwerkt is. Test het maar nog een keer. Wat vind je er nu van?

We werken van concept naar product met een heldere visie. Wanneer we alle todo's hebben afgevinkt maken we het resultaat beschikbaar op een test omgeving. Kijk je ook mee om alles nogmaals na te lopen? Zodra we alle stappen in tweevoud getest hebben, zijn we klaar voor lancering. We gaan de cloud in.

Een website of app ontwikkelen en lanceren is nog maar het begin. We staan klaar om te voorzien in aanpassingen en uitbreidingen. Houd je website of app in de gaten m.b.v. analytics tools, zoals Google Analytics en Google Webmaster Tools. Zie je een trend waar we op moeten inhaken? We optimaliseren volgens jouw vernieuwde visie. Zo blijven we lekker relevant.

Over Ons Portfolio Onze Aanpak Contact